THIS IS ME

Op jonge leeftijd wist ik mijn creativiteit een plaats te geven in mijn dagelijkse bestaan. Door emoties in kleur te vangen en vice versa. Dit bleek de perfecte voedingsbodem om mijn ware roeping bloot te leggen.

Ik volgde les in het kunstonderwijs in Antwerpen, aanvankelijk maakte ik portretten maar evolueerde stilaan in de richting van mijn eigen stijl, mijn identiteit die ver van de reproductie van prenten lag. Het was rond 2010 dat ik terug aan de slag ging met verf en doek.

‘PAINTING IS NOT WHAT YOU SEE, IT’S WHAT YOU DON’T SEE’

Met Art By Nans brengt ik hedendaagse kunst in diverse vormen. Mixed media, art in a bottle en portretten vormen het hart van haar creaties.

Doorheen de jaren evolueerde ik naar een geheel eigen stijl waarin mixed media een manier werd om mijn gevoelens en emoties te uiten door verschillende materialen en technieken te gebruiken.

Daarnaast bied ik schilderijen op maat aan die een gepersonaliseerde en unieke artistieke uitdrukking weergeven. Individuele visies, verhalen en esthetiek worden vertaald naar een canvas. Elk werk wordt zorgvuldig vervaardigd om de specifieke behoeften en voorkeuren van de opdrachtgever te weerspiegelen en wordt gekenmerkt door vakmanschap, originaliteit en emotionele resonantie.