THIS IS ME

Mij

Op jonge leeftijd wist ik kleur een plaats te geven in mijn dagelijkse bestaan. Door emoties in kleur te vangen en vice versa. Dit bleek de perfecte voedingsbodem om mijn ware roeping bloot te leggen.

Ik volgde les aan een erkende academie, aanvankelijk maakte ik portretten maar evolueerde stilaan in de richting van mijn eigen stijl, mijn identiteit die ver van de reproductie van prenten lag. Het was rond 2010 dat ik terug aan de slag ging met verf en doek.

‘PAINTING IS NOT WHAT YOU SEE, IT’S WHAT YOU DON’T SEE’

Sinds april 2019 leef ik mij op professioneel vlak volledig uit in vernieuwde en hedendaagse creaties in warme, aardekleurige tinten. Extra gevoel breng ik aan in reliëf. Mijn mixed media-beleving gaat van vloeiende kringen naar woeste samenstellingen, van geborgenheid over zoeken naar liefde of het ervaren van onmacht. Ieder gevoel wordt gerespecteerd, men ziet de mens.

Hoe hard en onherbergzaam de weg kan worden, zachte tinten, dicht bij de natuur, geven natuurlijke impulsen zodat men ook harde ervaringen zacht leert te beleven. Het is als de leerschool van het leven, een constante dynamiek die op doek wordt overgebracht en waar u als aanschouwer mee van  leert te durven evolueren.

Banner me myself and i