Maak kennis met het concept ‘Art in a Bottle’ en kom origineel voor de dag met de ideale attentie voor jezelf, een speciale gelegenheid of als relatiegeschenk.

De combinatie van een fles gin van sublieme kwaliteit en een handgemaakt kunstwerkje maakt dit geheel UNIEK. Als extra troef kunnen de creaties gepersonaliseerd worden.

7Sins “Pride” Gin is een bloemige, zoete gin met een licht fruitige inhoud.

De jeneverbes en engelwortel vormen een harmonieus geheel. En waar nagelpaprika voor een pittige toets zorgt, zorgt de hint van kaneel op het einde voor een verrassend effect.

EIGEN ONTWERP

EIGEN ONTWERP

Maak van uw Art Bottle een pronkstuk in deze stolp.

Prijs 35€

PRIJZEN

OPTIE 1 : 60€

Je kiest een fles met witte hoes en een kunstwerkje met een vast ontwerp.

OPTIE 2 : 75€

Je kiest een fles met witte hoes en daarbij je eigen gepersonaliseerd kunstwerkje. Dit kan een portret zijn, een logo, een huisdier, een tekst, iets waarvan u houdt…

Je kiest een fles met een gekleurde hoes en een kunstwerkje met een vast ontwerp. Opties hoes; zwart, groen, rood, geel, blauw.

OPTIE 3 : 90€

Je kiest een fles met gekleurde hoes en daarbij ook nog je gepersonaliseerd kunstwerkje. Dit kan een portret zijn, een logo, een huisdier, een tekst, iets waarvan u houdt… Opties hoes: zwart, groen, rood, geel, blauw.

Voor 3€ extra maak ik van uw fles in een mooi cadeau!

PLAATS UW BESTELLING VIA INFO@ARTBYNANS.COM

REALISATIES OPTIE 2

REALISATIES OPTIE 3