Onder hedendaagse kunst vindt u diverse kunstvormen en creaties.
Een overzicht van mijn activiteiten  kan je vinden in mijn Portfolio.
Mixed Media, Art in a Bottle en Portretten vormen echter het hart van de creaties van Art By Nans.

Mixed Media

Bij het concept Mixed Media worden meerdere materialen samen gebruikt.
Het resultaat vormt geen collage maar veeleer een schilderkunstige techniek met acrylverf.
“Elk schilderij heeft een apart verhaal, een interpretatie als u zich erin verdiept. Extra gevoel breng ik aan in reliëf, in diepte. Zachte tinten, dicht bij de natuur, geven natuurlijke impulsen aan de werken. Mijn Mixed Media- beleving gaat van vloeiende kringen naar woeste samenstellingen. Ieder gevoel wordt gerespecteerd, men ziet de mens, de mens in zijn onvolmaakt streven naar perfectie”.

Naast mijn eigen creaties biedt ik u een kunstwerk aan afgestemd op het kleurenpalet van uw interieur. Daarbij bestaat de mogelijkheid om materialen die u verkiest mee in het schilderij te verwerken om dit kunstwerk nog persoonlijker te maken. Een heel ander uitgangspositie die voor een spannend eindresultaat zal zorgen. Het resultaat is een perfecte dynamiek van kleuren en de stijl van uw interieur overgebracht op doek.

Een handgemaakt, mogelijks zelfs persoonlijk kunstwerkje, gecombineerd met een fles gin of rum van sublieme kwaliteit, dat is Art in a Bottle! Ik zorg voor een handgemaakt getekend werkje, een portret, een tekst, een tekening van uw huisdier, ja zelfs een logo behoort tot de mogelijkheden.

“Met het concept ‘Art in a Bottle’ kom je origineel voor de dag met de ideale attentie voor jezelf, een speciale gelegenheid of als relatiegeschenk.”
‘Art in a Bottle’ prijs: 95€  Maak van uw Art Bottle een pronkstuk onder stolp: 40€ – Cadeauverpakking: 3€
Opties hoes: wit, zwart, groen, geel, blauw, rood

Art in a Bottle

Portretten

Mijn eerste stappen in de kunst zette ik met Portretkunst. Als dierbare herinnering of als exclusief cadeau voor elke gelegenheid. Er zijn vele aanleidingen om een bijzonder en boeiend portretschilderij te laten maken. Het in opdracht schilderen van een portret is een boeiend proces waarvoor een goede samenwerking nodig is. Wensen op vlak van formaat, compositie en kleurstelling worden verwerkt. Je portretschilderij wordt in acrylverf op doek geschilderd.

Een portret kan ook een eervol en blijvend aandenken zijn, kunst als herinnering.
Na een crematie is het optioneel om de as van uw overleden dierbare te laten verwerken in een portret of een abstract schilderij met als intentie een permanente herinnering te creëren. Met respect en gevoel voor uw verhaal bespreek ik met u de mogelijkheden zoals het formaat, de werkwijze en het kleurenpalet. Portretten worden geschilderd van een foto. De prijs hangt af van het formaat en de specifieke wensen.

Mixed Media

Bij het concept Mixed Media worden meerdere materialen samen gebruikt.
Het resultaat vormt geen collage maar veeleer een schilderkunstige techniek met acrylverf.
“Elk schilderij heeft een apart verhaal, een interpretatie als u zich erin verdiept.
Extra gevoel breng ik aan in reliëf, in diepte. Zachte tinten, dicht bij de natuur, geven
natuurlijke impulsen aan de werken. Mijn Mixed Media- beleving gaat van vloeiende kringen naar woeste samenstellingen. Ieder gevoel wordt gerespecteerd, men ziet de mens, de mens in zijn onvolmaakt streven naar perfectie”.

Alle meest recente werken kan u bekijken in de Catalogus 22.
Een gepersonaliseerd werk? Dat kan zeker! Als je zelf niet echt een concreet idee hebt,
neemt Nans met veel plezier het creatieve denkwerk op zich.

Art in a Bottle

Een handgemaakt, mogelijks zelfs persoonlijk kunstwerkje, gecombineerd met een fles gin of rum van sublieme kwaliteit, dat is Art in a Bottle! Nans zorgt voor een handgemaakt getekend werk, een portret, een tekst, een tekening van uw huisdier, ja zelfs een logo behoort tot de mogelijkheden.

7Sins ‘Pride’ Gin is een bloemige, zoete gin met een licht fruitige inhoud. De jeneverbes en engelwortel vormen een harmonieus geheel. Waar nagelpaprika voor een pittige toets zorgt, zorgt de hint van kaneel voor een verrassend effect. 7Sins ‘Greed’ Premium witte Rum geeft een zachte aanzet met mooie, intense, zoete aroma’s van lichte fudge, cream en burnt sugar. In de mond komen lichte esters, vanilla, gedroogde gember en zachte toffee terug. De afdronk is licht floraal en een hint van gedroogde vlierbloesem.

“Met het concept ‘Art in a Bottle’ kom je origineel voor de dag met de ideale attentie voor jezelf, een speciale gelegenheid of als relatiegeschenk.”
‘Art in a Bottle’ met een Nans ontwerp: 75€ – ‘Art in a Bottle’ gepersonaliseerd: 90€ Stolp: Maak van uw Art Bottle een pronkstuk onder stolp: 35€ – Cadeauverpakking: 3€
Opties hoes: wit, zwart, groen, geel, blauw, rood

Portretten

Haar eerste stappen in de kunst zette Nans met Portretkunst.
Als dierbare herinnering of als exclusief cadeau voor elke gelegenheid.
Er zijn vele aanleidingen om een bijzonder en boeiend portretschilderij te laten maken.
Het in opdracht schilderen van een portret is een boeiend proces waarvoor een goede
samenwerking nodig is. Wensen op vlak van formaat, compositie en kleurstelling worden
verwerkt. Je portretschilderij wordt in acrylverf op doek geschilderd.

Een portret kan ook een eervol en blijvend aandenken zijn, kunst als herinnering.
Na een crematie is het optioneel om de as van uw overleden dierbare te laten verwerken in een portret of een abstract schilderij met als intentie een permanente herinnering te creëren. Met respect en gevoel voor uw verhaal bespreekt Nans met u de mogelijkheden zoals het formaat, de werkwijze en het kleurenpalet. Portretten worden geschilderd van een foto en nemen 2 tot 6 weken in beslag. De prijs hangt af van het formaat en specifieke wensen.